Solanu niko neće

Bez autora
Jul 25 2012

Javno nadmetanje za prodaju imovine ulcinjske Solane "Bajo Sekulić", po početnoj cijeni od 232 miliona eura danas je propalo jer nije bilo zainteresovanih. Nije bilo zainteresovanih, znači nije se ništa desilo i jasno je svakome šta to znači. Ovo je već drugo javno nadmetanje za prodaju imovine Solane na kojem nije bilo zainteresovanih ponuđača, s obzirom na to da sredinom januara, kada je imovine nuđena za 257,8 miliona eura, takođe nije postojalo interesovanje kupaca. Ponuđačima se nudila nepokretna imovina, koju čine zemljište, objekti za upotrebnu vodu, zgrade u industriji i rudarstvu, poslovne zgrade u privredi, elektroenergetski i objekti gasovoda, kao i kanali. Pored imovine, prodavala se i oprema koju čine tehnološka i kancelarijska, građevinska mehanizacija i transportna sredstva. Predmet prodaje bila je cjelokupna imovina.

Solanu niko nećeJavno nadmetanje za prodaju imovine ulcinjske Solane "Bajo Sekulić", po početnoj cijeni od 232 miliona eura danas je propalo jer nije bilo zainteresovanih, saopštio je stečajni upravnik Milorad Iković.

"Nije bilo zainteresovanih, znači nije se ništa desilo i jasno je svakome šta to znači", rekao je Iković agenciji Mina-business.

Podsjećamo da je ovo već drugo javno nadmetanje za prodaju imovine Solane na kojem nije bilo zainteresovanih ponuđača, s obzirom na to da sredinom januara, kada je imovine nuđena za 257,8 miliona eura, takođe nije postojalo interesovanje kupaca.

Ponuđačima se nudila nepokretna imovina, koju čine zemljište, objekti za upotrebnu vodu, zgrade u industriji i rudarstvu, poslovne zgrade u privredi, elektroenergetski i objekti gasovoda, kao i kanali.

Pored imovine, prodavala se i oprema koju čine tehnološka i kancelarijska, građevinska mehanizacija i transportna sredstva.

Predmet prodaje bila je cjelokupna imovina.

Solanu od 2003. godine kontroliše podgorički biznismen Veselin Barović, koji je kupio kontrolni paket akcija za 800 hiljada eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik